Skip links

Workshops privacy & AVG

Straks weer helemaal up to date

Voor verschillende groepen ondernemers verzorgt Klarijn workshops over AVG. Deze privacywetgeving is op 25 mei 2018 in werking getreden. Elk bedrijf in Europa heeft met deze wetgeving te maken. Het beschermt de privacy van individuen en verscherpt eerdere regelgeving op dit vlak.

Veelgestelde vragen

 • Hoe verstuur ik een mailing naar bestaande klanten, die voldoet aan de eisen van de AVG?
 • Hoe verstuur ik een mailing naar nieuwe klanten, die voldoet aan de eisen van de AVG?
 • Welke documenten zijn voor mijn onderneming/bedrijf verplicht?
 • En welke zijn nuttig?
 • Wat moet ik met een verwerkingsregister en hoe vul ik dat in?
 • Ben ik verantwoordelijk voor de aan mij toevertrouwde persoonsgegevens?

  Neem direct contact op

  Contact
  Deze site maakt gebruik van cookies om jouw van beter advies te voorzien!