Skip links

Werkwijze

Wat mag je verwachten van Klarijn?

Snelle reactie

Je kunt ons altijd bellen, voor een korte juridische vraag is altijd ruimte. Je mag van ons sowieso een snelle reactie verwachten op je vragen.

Zakelijke blik

Wij snappen de juridische issues van jou als ondernemer. We houden je een eerlijke spiegel voor. Soms is het juridische gevecht aangaan nu eenmaal niet de beste oplossing. We gaan samen voor realistische resultaten

Oplossing

Hoe lastig de situatie ook lijkt, er is altijd een oplossing. Wij nemen je mee in de mogelijkheden en de risico’s en kansen die bij die mogelijkheden horen. Met elkaar zullen we het juridische brandje blussen!

Eenvoud boven alles

In alles wat wij doen is het belangrijk dat je als opdrachtgever weet hoe het zit. Wat is het échte vraagstuk, wat gaat Klarijn voor je doen en welke oplossingsrichtingen zijn er? Wij spreken de taal van de ondernemer en zorgen dat je alles begrijpt en dus volledige controle hebt over richting, aanpak en mogelijke oplossingen.

Duidelijke route

In onze samenwerking zorgen wij ervoor dat je altijd begrijpt waar we naartoe gaan en welke stappen daarbij moeten worden genomen. Jij houdt de regie, wij stippelen de route voor je uit.

Netwerk van specialisten

Wij weten de weg in het “juridische mijnenveld” en weten wanneer aanvullende specialisten nodig zijn om jouw vraagstuk tot een oplossing te brengen. Dit maakt dat wij je op alle gebieden van dienst kunnen zijn. Jij merkt niets van de mogelijke inzet van specialisten. Jij hebt contact met Klarijn.

Neem direct contact op

Contact
Deze site maakt gebruik van cookies om jouw van beter advies te voorzien!