Skip links

Over ons

Klarijn, wie en waarom?

Wie is Klarijn?

Klarijn is het virtuele gezicht en het alter ego van oprichter Eibert Lijnbach. Klarijn is een bewust gekozen naam, die persoonlijk, helder en krachtig klinkt. Een naam die aansluit bij de wijze waarop wij werken.

Tijdens mijn rechtenstudie maakte ik voor het eerst kennis met de advocatuur. na een aantal jaren ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken. Dat werk heeft mij een goed netwerk opgeleverd, van onder andere advocaten. Ik weet wie waar goed in is en kan dus binnen elk vakgebied de juiste specialist vinden.

Door mijn achtergrond en kennis van de advocatuur heb ik een voorsprong in het voorkomen én oplossen van juridische problemen. Wanneer het nodig is heb ik dus een kring van specialisten die nauw betrokken zijn bij Klarijn, zodat jouw juridische kwestie op de beste manier wordt opgelost.

Waarom doet Klarijn, wat ze doet?

De juridische wereld en haar dienstverlening kan een mijnenveld zijn voor ondernemers die er onvoldoende de weg in weten te vinden. Te vaak heb ik gezien, dat de keuze voor een ‘verkeerde’ specialist een negatief effect had voor de oplossing van een zaak, met alle gevolgen van dien.

Specialisten redeneren vaak vanuit hun eigen kennis en hebben niet altijd het vermogen zich goed in jouw situatie in te leven. Dat gemis aan inlevingsvermogen kan een obstakel zijn voor de kortste weg naar een oplossing, waarbij jij als ondernemer gebaat bent.

Daarom ben ik Klarijn gestart. Omdat ik het zelf, als klant, niet anders zou willen. En omdat ik wél de verbinding kan leggen tussen jouw situatie en de juridische mogelijkheden. Ik sla een brug tussen twee verschillende werelden – in het belang van jou als ondernemer.

Anders dan anders

Klarijn is eigenwijs en weet dat het ook anders kan. Klarijn dóet het anders: je krijgt een snelle en goede oplossing voor juridische kwesties. Zo kan jouw aandacht weer uit gaan naar het ondernemen en naar de realisering van jouw ondernemersdoelen.

Eibert Lijnbach

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn vader en moeder hadden aanvankelijk een winkel, verkochten in het begin aan particulieren en later vooral aan bedrijven. Van mijn ouders leerde ik het belang van klanten en wat je daarvoor mag en kan doen.

Destijds ging bijna alle communicatie via de telefoon. Internet en email waren er nog niet. Wanneer wij ’s-avonds als gezin aan het eten waren en er werd gebeld, werd er altijd opgenomen. Het kon immers een klant zijn en alles draaide om het kunnen helpen van klanten.

Zo’n opvoeding raak je maar moeilijk kwijt en heeft ook z’n voordelen. Na een rechtenstudie en een aantal jaren in de advocatuur ben ik op mijn 33e mijn eigen bedrijf gestart: een bemiddelingsbureau voor advocaten.

Na 16 jaar werken vóór advocatenkantoren en duizenden gesprekken met advocaten verder, miste ik hoe langer hoe meer de omgang met ondernemers.

Ik miste diversiteit en het echt kunnen helpen van mensen met uiteenlopende vraagstukken. Uit onvrede over de werkwijze van bestaande juridische dienstverleners ben ik teruggekeerd naar mijn oude vak.

Samen met twee mede ondernemers ben ik in 2014 Klarijn gestart. Mijn kracht en talent ligt in het luisteren, inleven, vertalen, oplossen en verbinden. En mijn natuurlijke drive is om anderen te helpen.

William Beurskens

Mensenmens en vertrouwensman

Als mensenmens en vertrouwensman begeleid ik al jaren bedrijven en organisaties op het gebied van de diverse juridische aangelegenheden in het oerwoud van het Nederlandse rechtswezen. Gedrevenheid, enthousiasme en het vinden van constructieve  oplossingen typeren mij. Dit met oog voor duurzaamheid, structuur en processen maar zeker ook de mens in het traject.

Ontwikkelen van creatieve oplossingen voor multi disciplinaire projecten is me tot de taaiste uitdaging gelukt. Het creëren van werkbare kaders binnen het gewenste beleid in een gecombineerd proces met specialisten loopt als een rode draad door mijn carrière.

Klarijn biedt ondernemer helderheid in juridische oplossingen en begeleidt haar opdrachtgevers graag om hen hierin van het begin tot het eind optimaal te helpen.

Neem direct contact op

Contact
Deze site maakt gebruik van cookies om jouw van beter advies te voorzien!