Klarijn, wie en waarom?

Waarom doet Klarijn wat ze doet?

Wie is Klarijn?

Klarijn is het virtuele gezicht en het alter ego van oprichter Eibert Lijnbach. Klarijn is een bewust gekozen naam, die persoonlijk, helder en krachtig klinkt. Een naam die aansluit bij de wijze waarop wij werken. Tijdens mijn rechtenstudie maakte ik voor het eerst kennis met de advocatuur. na een aantal jaren ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken. Dat werk heeft mij een goed netwerk opgeleverd, van onder andere advocaten. Ik weet wie waar goed in is en kan dus binnen elk vakgebied de juiste specialist vinden. Door mijn achtergrond en kennis van de advocatuur heb ik een voorsprong in het voorkomen én oplossen van juridische problemen. Wanneer het nodig is heb ik dus een kring van specialisten die nauw betrokken zijn bij Klarijn, zodat jouw juridische kwestie op de beste manier wordt opgelost. 

Waarom doet Klarijn, wat ze doet?

De juridische wereld en haar dienstverlening kan een mijnenveld zijn voor ondernemers die er onvoldoende de weg in weten te vinden. Te vaak heb ik gezien, dat de keuze voor een ‘verkeerde’ specialist een negatief effect had voor de oplossing van een zaak, met alle gevolgen van dien.

Specialisten redeneren vaak vanuit hun eigen kennis en hebben niet altijd het vermogen zich goed in jouw situatie in te leven. Dat gemis aan inlevingsvermogen kan een obstakel zijn voor de kortste weg naar een oplossing, waarbij jij als ondernemer gebaat bent.

Daarom ben ik Klarijn gestart. Omdat ik het zelf, als klant, niet anders zou willen. En omdat ik wél de verbinding kan leggen tussen jouw situatie en de juridische mogelijkheden. Ik sla een brug tussen twee verschillende werelden – in het belang van jou als ondernemer.

 

Klarijn is eigenwijs en weet dat het ook anders kan. Klarijn dóet het anders: je krijgt een snelle en goede oplossing voor juridische kwesties. Zo kan jouw aandacht weer uit gaan naar het ondernemen en naar de realisering van jouw ondernemersdoelen.

Klarijn met transparante achtergrond

Contact

Edisonweg 41

4382 NV Vlissingen

06 – 51 18 01 38

vraaghet@klarijn.nl

Vraag het Klarijn
Sluit Menu
Bel nu!