Waarom Klarijn?

Waarom doet Klarijn wat ze doet?

Wie is Klarijn?

Klarijn is het virtuele gezicht en het alter ego van Eibert Lijnbach. Als je Klarijn belt, krijg je mij aan de telefoon. Klarijn is een bewust gekozen naam, die makkelijk in het gehoor ligt, maar die ook persoonlijk, helder en krachtig klinkt. Een naam die aansluit bij de wijze waarop ik graag wil werken.

Tijdens mijn rechtenstudie in 1992 maakte ik voor het eerst kennis met de advocatuur, waarin ik ruim zes jaar heb gewerkt. Daarna ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken in het bemiddelen van advocaten, in opdracht van en voor advocatenkantoren.

Het verbinden van mensen en het aan elkaar knopen van advocaten en advocatenkantoren sluit goed aan bij de rol die ik me al op jonge leeftijd had eigen gemaakt. Dat werk heeft me in de afgelopen vijftien jaar een goed netwerk opgeleverd, waardoor ik ruim 2.500 advocaten en hun werkwijze heb leren kenen. Door deze kennis en ervaring weet ik wie waar goed in is, binnen zijn of haar vakgebied.

Door mijn achtergrond en kennis van de werkwijze van ruim 2.500 juridische specialisten en advocaten heb ik een voorsprong in het oplossen van juridische problemen. Als ik het zelf niet weet, ken ik altijd een specialist die wel de kennis in huis heeft. Zo kan ik doen waar ik van nature goed in ben: mensen met elkaar verbinden. Daarbij kan ik jou als ondernemer ontzorgen door het contact met de betreffende advocaat te onderhouden en hem of haar aan te sturen.

Waarom doet Klarijn, wat ze doet?

De juridische wereld en haar dienstverlening kan een mijnenveld zijn voor ondernemers die er onvoldoende de weg in weten te vinden. Te vaak heb ik gezien, dat de keuze voor een ‘verkeerde’ specialist een negatief effect had voor de oplossing van een zaak, met alle gevolgen van dien.

Ik heb ook gezien dat juridische dienstverlening in de praktijk vaak gebrekkig verloopt, qua inleving, inspanningen, communicatie, resultaat, verwachtingen, prijs, etc.

Specialisten redeneren vaak vanuit hun eigen kennis en hebben niet altijd het vermogen zich goed in jouw situatie in te leven. Dat gemis aan inlevingsvermogen kan een obstakel zijn voor de kortste weg naar een oplossing, waarbij jij als ondernemer gebaat bent.

Daarom ben ik Klarijn gestart. Omdat ik het zelf, als klant, niet anders zou willen. En omdat ik wél de verbinding kan leggen tussen jouw situatie en de juridische mogelijkheden. Ik sla een brug tussen twee verschillende werelden – in het belang van jou als ondernemer.

Klarijn is eigenwijs en weet dat het ook anders kan. Klarijn dóet het anders: je krijgt een snelle en goede oplossing voor juridische kwesties. Zo kan jouw aandacht weer uit gaan naar het ondernemen en naar de realisering van jouw ondernemersdoelen.

Klarijn met transparante achtergrond

Contact

Edisonweg 41

4382 NV Vlissingen

06 – 51 18 01 38

vraaghet@klarijn.nl

Vraag het Klarijn
Sluit Menu
Bel nu!